Om oss

Vår bakgrund

Jobbex startade 2010 och har sedan dess arbetat med frågor gällande arbetsmarknadsinsatser för personer som har olika behov av stöttning för att antingen ta sig in på eller återgå till den reguljära arbetsmarknaden. Målet för oss har sedan dess varit att ge individer förutsättningar för att delta i arbetslivet utifrån sin egen förmåga. 

2011 tog Jobbex över ett LSS boende i Flen, efter att ha drivit det ett antal år och startade Jobbex Omsorg. Att se den kompetens som fanns hos dessa individer men som inte utnyttjades på bästa sätt skapade utvecklingen av en Daglig verksamhet som grundades 2012. Denna verksamhet har stark jobbfokus och målet har varit att utarbeta ett brett nätverk av externa företag för att hitta lämpliga individuella lösningar.

 

2012 startade det första arbetsmarknadspolitiska projektet RESA, som handlade om att stötta individer med psykiska funktionsnedsättningar ut på arbetsmarknaden, detta projekt drevs med väldigt lyckade resultat. Efter detta har utvecklingen som kompletterande aktör till Arbetsförmedlingen gett många individer förutsättningar för att kunna delta i arbetslivet utifrån sina egna förutsättningar.

2013 grundades Jobbex Service, ett socialt inriktad företag. Grunden för detta företag kom efter att ha sett en enorm kunskap och kompetens hos personer som var i behov av extra stöd i sin anställning, ett stöd som var svårt att hitta på den reguljära arbetsmarknaden.

 

Nyheter

Fortsatt högt betyg för Jobbex

2018-01-07

Vi på Jobbex AB får fortsatt högt betyg för vår tjänst Stöd och matchning

Läs mer >>

Ny Outlet-butik

2018-01-02

Sedan senhösten bedriver vi en ny butik i centrala Katrineholm

Läs mer >>

Ny medarbetare på plats

2017-07-25

Vi välkomnar Charley Tegebjer som marknadsansvarig hos oss!

Läs mer >>

.